8 september 2010, 15:42 | Elja Trum | 4055x gelezen

Testers gezocht voor iPhone app van Alex

Alex iPhone AppOnline broker Alex brengt op korte termijn een iPhone applicatie uit waarmee beleggers realtime aandelenkoersen kunnen bekijken en ook daadwerkelijk orders kunnen plaatsen. Alex is momenteel op zoek naar 25 fanatieke beleggers die de iPhone applicatie graag grondig willen uitproberen en hun ideeŽn voor verbetering willen doorgeven op het Alex forum.

Een exclusief voorproefje voor een selecte groep beleggers dus. Vanaf vandaag kunnen belangstellenden zich als deelnemer aan de testfase opgeven via de Alex website.

Voor de testfase worden 25 beleggers uit de aanmeldingen geselecteerd om deel te nemen aan het testpanel. Alle bevindingen van het testpanel worden openbaar online gecommuniceerd. Nieuw aan de Alex iPhone App is dat het de eerste iPhone applicatie in Nederland is waar beleggers de mogelijkheid krijgen om overal en altijd hun beleggingen te beheren.

Beleggers kunnen rechtstreeks orders plaatsen op de effectenbeurs, hun portefeuille bekijken en realtime streaming koersinformatie zien. Klinkt al met al als een nuttige applicatie om altijd en overal te kunnen beleggen en de koersen in de gaten te houden. Je hoeft overigens geen klant bij Alex te zijn om de applicatie te kunnen testen. Je mist dan natuurlijk wel wat belangrijke mogelijkheden zoals het plaatsen van een order.Elja Trum   Over de auteur; Elja Trum
Elja is in het dagelijks leven actief als e-commerce consultant bij Directshop. Naast Socialstock beheert hij tevens het succesvolle fotografieblog Photofacts. Sinds 2009 handelt hij op de beurs.
 Deel dit artikel
(3)
Snelle Jelle
Snelle Jelle | woensdag 8 september 2010, 16:14
Mooi man. Ik zat hier stiekem al een tijdje op te wachten. Ben benieuwd of de app gratis wordt.
Elja Trum
ProfielElja Trum | woensdag 8 september 2010, 16:36
@Snelle Jelle; dat vroeg ik me inderdaad ook af, al heb ik er ook best een paar euro voor over. Ik heb de vraag uitstaan bij Alex. Als ze het me laten weten hoor je het.
Elja Trum
ProfielElja Trum | woensdag 8 september 2010, 22:06
Alex heeft me laten weten dat de iPhone app gepland staat voor uitgave in oktober dit jaar. De applicatie zal gratis aangeboden worden.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.


Binck Bank


Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er is 1 beoordeling.
Socialstock nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Socialstock? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
        Volg Socialstock op Twitter!  volg Socialstock
op Twitter