14 augustus 2010, 09:02 | Elja Trum | 5816x gelezen

MoneYou beleggingen via de iPhone App

De online financiŽle dienstverlener MoneYou zegt duidelijke producten op eenvoudige wijze aan te bieden. Ze bieden ook de mogelijkheid te beleggen in door hun geselecteerde huisfondsen en sinds kort bieden ze hiervoor een iPhone applicatie aan die gratis te downloaden is.

Het maximaal te behalen rendement bij de beleggingsfondsen van moneYou is 30 procent per jaar. Dat kan worden behaald als de AEX-index met 30 procent of meer stijgt. Beleggers moeten echter het risico accepteren dat ze maximaal 20 procent van hun inleg kwijt kunnen raken om kans te maken op dat maximale rendement. Je bepaald zelf het risico dat je wilt nemen en het daarbij passend maximale rendement.

Met de iPhone App van MoneYou kun je dus niet echt beleggen. Je kunt er mee inleggen in de het AEX-index fonds van MoneYou. Dat maakt de applicatie alleen nuttig voor gebruikers van MoneYou beleggen.

De inleg is minimaal 1 euro en er is een looptijd van ťťn jaar. Je kunt elke maand instappen (zonder kosten, afgezien van je inleg). Tussentijds kun je de eventuele winst niet opnemen, maar wel je inleg. Hiervoor wordt wel 1 procent aan kosten gerekend.

Hoewel de beleggingsvorm mij persoonlijk niet aanstaat ziet de App ziet er verder wel netjes verzorgt uit. Een aanrader voor MoneYou gebruikers, voor alle anderen is het programma door zijn beperkte nut het installeren niet waard.

MoneYou iPhone App


Bij de introductie van de nieuwe App heeft MoneYou ook een actie gelanceerd. Als je nu klant wordt dan maak je kans op een iPhone 4. Elke maand worden er twee verloot onder de nieuwe aanmelders. Mocht je al een rekening hebben bij MoneYou dan kun je ook meedoen met de verloting.

Bron: iPhoneclubElja Trum   Over de auteur; Elja Trum
Elja is in het dagelijks leven actief als e-commerce consultant bij Directshop. Naast Socialstock beheert hij tevens het succesvolle fotografieblog Photofacts. Sinds 2009 handelt hij op de beurs.
 Deel dit artikel
(1)
PeterV
ProfielPeterV | woensdag 4 januari 2012, 10:43
Aan de ervaringen te zien zijn er niet veel consumenten die via MoneYou beleggen.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.


Binck Bank


Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.
Socialstock nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Socialstock? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
        Volg Socialstock op Twitter!  volg Socialstock
op Twitter