9 september 2011, 10:29 | Elja Trum | 4460x gelezen

Leren beleggen met video's van Alex

Afgelopen week heeft broker Alex een YouTube kanaal gestart waarop ze voor zowel beginnende als gevorderde beleggers beleggingstips geven met uitleg over beleggingsinstrumenten en optiestrategieŽn. Alex vindt het belangrijk dat beleggers goed voorbereid de beurs op gaan.

Ze zien het YouTube kanaal als ideale methode om beleggers extra kennis te geven. Alex is wereldwijd de eerste broker met een eigen custom YouTube kanaal dat volledig gericht is op educatie van beleggers. Op dit kanaal kunnen beleggers en klanten 24 uur per dag video's bekijken met beleggingsinstructies.

Er zijn filmpjes voor elk niveau: beginners, gevorderden en traders. Per filmpje is het niveau aangegeven zodat je direct kunt zien of de informatie wellicht te hoog gegrepen is of juist te laag. Mijn eerste indruk is dat het er allemaal goed verzorgd uit ziet; een leerzame bron voor informatie over beleggen.

Matthijs Aler, directeur Alex, verteld over de nieuwe dienst: 'Vanuit Alex hechten we eraan dat beleggers goed beslagen ten ijs komen. Met de Alex Academy hebben we een schat aan kennis en ervaring die we met zoveel mogelijk beleggers willen delen. Ons nieuwe YouTube-kanaal is hiervoor bij uitstek geschikt.'

Hieronder een video uit de collectie met als onderwerp 'wat is beleggen'.

Elja Trum   Over de auteur; Elja Trum
Elja is in het dagelijks leven actief als e-commerce consultant bij Directshop. Naast Socialstock beheert hij tevens het succesvolle fotografieblog Photofacts. Sinds 2009 handelt hij op de beurs.
 Deel dit artikel
(1)
Pieter
Pieter | vrijdag 9 september 2011, 11:40
Handig! Dat ziet er goed uit, ik ga eens een half uurtje video's kijken om te kijken of ik nog wat op kan steken.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.


Binck Bank


Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.
Socialstock nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Socialstock? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
        Volg Socialstock op Twitter!  volg Socialstock
op Twitter