3 november 2010, 17:09 | Elja Trum | 3209x gelezen

Al Pacino speelt foute beurshandelaar in Arbitrage

Al Pacino by Thomas SchulzActeur Al Pacino gaat binnenkort acteren in de nieuwe film Arbitrage. In deze film speelt de bekende acteur een iets te gretige eigenaar van een Hedgefonds. In het verhaal sluit zijn personage jarenlang risicovolle deals die ook niet geheel legaal zijn. Voordat hij met pensioen gaat wil hij zijn gehele bedrijf nog snel even verkopen. In zijn haast maakt hij echter een bloedigere fout.

Volgens filmvakblad Variety hebben actrices Susan Sarandon en Eva Green ook reeds voor de film getekend. Verder is er nog niet veel over de film bekend. Momenteel is Al Pacino nog bezig met opnames voor een andere film.

Het verhaal voor Arbitrage is geschreven door Nicholas Jarecki en wordt ook door hem geregiseerd. In het voorjaar moeten de opnames beginnen. Het is opvallend, maar met de recente crisis in het achterhoofd zeker niet vreemd, dat er momenteel veel films verschijnen over foute beurshandelaren.

Eerder dit jaar verscheen er een vervolgfilm van de populaire beursfilm Wall Street uit de jaren 80. Dit vervolg, Wall Street: Money Never Sleeps zal binnenkort op DVD verschijnen. In beide films speelt Michael Douglas de hoofdrol.



Elja Trum   Over de auteur; Elja Trum
Elja is in het dagelijks leven actief als e-commerce consultant bij Directshop. Naast Socialstock beheert hij tevens het succesvolle fotografieblog Photofacts. Sinds 2009 handelt hij op de beurs.
 Deel dit artikel
(0)
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.


Binck Bank


Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.
Socialstock nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Socialstock? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
        Volg Socialstock op Twitter!  volg Socialstock
op Twitter