woensdag 1 juni 2011, 14:55 | Elja Trum | 4948x gelezen

Today's roept op tot wapenstilstand brokers

Gisteren kwam Today's brokers met een drietal legervoertuigen voorrijden bij het hoofdkantoor van concurrent Binck. Zij riepen op tot een wapenstilstand in de prijzenoorlog tussen brokers. De actie werd uitgevoerd om bekend te maken dat Today's Brokers als eerste broker de onafhankelijke vergelijker van BrokerTarieven.nl op hun site heeft geďntegreerd.

Today's stelt genoeg te hebben van de prijzenoorlog en dat de meeste brokers de vergelijking tussen concurrenten op hun eigen site zo aanpassen dat ze hieruit zelf als beste naar voren komen. Volgens Today's is er behoefte aan meer transparantie, vandaar dat zij oproepen tot het plaatsen van vergelijkingen van onafhankelijke partijen.

Nick Bortot, bestuurder van Binckbank, kwam sportief met een witte vlag naar buiten. Hij weigerde overigens wel om de wapenstilstand te tekenen. 'Service en snelheid zijn ook belangrijke aspecten die horen bij een goede broker. Alleen op prijs vergelijken is niet volledig.', aldus Nick.

Op de speciale actiesite Wapenstilstand.nl is meer te lezen over de campagne. Een mooie Guerilla marketing actie van Today's! In de onderstaande video van Today's Brokers is de actie terug te zien.

Elja Trum   Over de auteur; Elja Trum
Elja is in het dagelijks leven actief als e-commerce consultant bij Directshop. Naast Socialstock beheert hij tevens het succesvolle fotografieblog Photofacts. Sinds 2009 handelt hij op de beurs.
 Deel dit artikel
(1)
Peter
Peter | woensdag 1 juni 2011, 16:21
Tja, zolang je zelf bovenaan staat bij zo'n 'onafhankelijk onderzoek' wil je dat natuurlijk wel promoten! knipoog

Maar inderdaad een leuke actie, ook die geimproviseerde witte vlag van Bortot.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.


Binck Bank


Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.
Socialstock nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Socialstock? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
        Volg Socialstock op Twitter!  volg Socialstock
op Twitter