8 augustus 2013, 09:51 | Elja Trum | 5754x gelezen

Tesla stijgt lekker door

In 2010 schreven we al over de beursgang van Tesla. Het aandeel van de elektrische autofabrikant liet toen in de eerste dagen een stijging van ruim 40 procent zien. Daarna bleef het aandeel redelijk stabiel; tot begin dit jaar. De afgelopen 4 maanden is Tesla ruim 300 procent gestegen.

Na de bekendmaking van de laatste cijfers deze week is het aandeel iets terug gevallen. Misschien wel een mooi moment om in te stappen, want de stijging van het aandeel lijkt nog wel even door te kunnen zetten. Aan de andere kant is het aandeel feitelijk al behoorlijk overgewaardeerd, maar dat betekend niet dat het nog verder kan stijgen.

Tesla Model S

Los van het aandeel weet Tesla inmiddels wel een mooie auto neer te zetten; de Tesla Model S is inmiddels verkrijgbaar en scoort goede reviews. Geen andere 'ouderwets' automerk heeft nog een vergelijkbare elektrische auto op de markt weten te brengen.Elja Trum   Over de auteur; Elja Trum
Elja is in het dagelijks leven actief als e-commerce consultant bij Directshop. Naast Socialstock beheert hij tevens het succesvolle fotografieblog Photofacts. Sinds 2009 handelt hij op de beurs.
 Deel dit artikel
(0)
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.


Binck Bank


Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.
Socialstock nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Socialstock? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
        Volg Socialstock op Twitter!  volg Socialstock
op Twitter