Socialstock Bloggers

Op Socialstock schrijven onderstaande bloggers.
Lijkt het je leuk om op regelmatige basis artikelen te schrijven op Socialstock die beursgerelateerd, neem dan contact op via .

Elja Trum

Elja Trum

In het dagelijks leven is hij actief als e-commerce consultant bij Directshop. In zijn vrije tijd mag hij graag fotograferen. Naast Socialstock beheert hij tevens het succesvolle fotografieblog Photofacts en een weblog over bloggen onder de naam Blogfacts.
Michael van Helden

Michael van Helden

In het dagelijks leven is Michael actief bij Directshop. Naast Socialstock beheert hij tevens het verhuur portal Huur.nl.
Hendrik Oude Nijhuis

Hendrik Oude Nijhuis MSc.

Hendrik heeft zich jarenlang verdiept in de strategieŽn van 's werelds beste beleggers en is tevens oprichter van warrenbuffett.nl. Op zijn website kunt u meer informatie vinden over de beleggingsstrategie van Warren Buffett.
Allard Gunnink

Allard Gunnink

Allard Gunnink studeerde Literatuurwetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Na zijn afstuderen werkte hij als vertaler, redacteur en eindredacteur voor verschillende financiŽle instellingen (onder andere BeursBulletin en ABN Amro Markets). Als redacteur is Allard betrokken bij de Beleggers CoŲperatie Nederland, de organisatie achter het transactieplatform CoBeleggen. Allard is sinds de lancering in oktober 2009 medeverantwoordelijk voor de marketing.
Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is eigenaar van de beleggingssite Turbo-Trading.nl. Hier geeft hij meerdere malen per dag een update over de stand van zaken op verschillende markten.

Selwyn belegt op basis van zelf ontwikkelde technische indicatoren en combineert deze systematische manier van handelen met fundamenteel inzicht en een groot stuk gezond verstand.
Binck Bank

Socialstock nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Socialstock? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
        Volg Socialstock op Twitter!  volg Socialstock
op Twitter